Staven Verzinkt Ø 2,8mm X 360mm - 1.000 kg / 58.000 stuks

Verzinkte draad is o.a. te gebruiken voor, (vogel)kooien, afrastering, kunstwerken , binddraad, plantengeleiders handvaardigheidsmateriaal, etc.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
binnen 3 werkdagen
Stukprijs:
€0,00 /

€5.421,00 €1.450,00

Incl. btw

Staven Verzinkt Ø 2,8 mm X 360 mm

Tijdelijk in de koopjeshoek, zolang de voorraad strekt! Staven zachte verzinkte draad met een diameter van Ø 2,8mm en een lengte van ca. 360mm. OP is OP! Aangeboden per bak á 1.000kg, hierin zitten ca. 58.000 staven.

De productiefout zit in twee delen en zorgt voor nog uitstekende staven, zoals te zien op de foto's. Ten eerste dat de staven tussen een lengte van tussen de 358 mm en 362 mm hebben. Ten tweede is er geen 100% rechtheid op alle staven. Dit is dus niet dat ze ver krom staan, maar letterlijk niet allemaal 100% rechtheid hebben.

Om de draad een extra bescherming te geven, is deze door een bad met vloeibare zink gehaald (thermisch verzinken), waardoor de draad een glad en glanzend oppervlak krijgt met een jarenlange bescherming tegen corrosie. Om de niet verzinkte uiteinden van de staaf ook tegen corrosie te beschermen, kunt u deze behandelen met zinkspray.

Verzinkte draad is  o.a. te gebruiken voor, (vogel)kooien, afrastering, kunstwerken , binddraad, plantengeleiders handvaardigheidsmateriaal, etc.

 

·       Verzinkte draad ( thermisch verzinkt)
·       Glad en glanzend oppervlak.
·       Om de draad maximaal te beschermen tegen corrosie is het belangrijk om de beschermende zinklaag niet aan te tasten door bijvoorbeeld lassen en/of slijpen.

 

Verzinkte staven zijn o.a. geschikt voor :

·        (Vogel)kooien
·       Afrastering
·       Kunstwerken
·       Binddraad
·       Plantengeleiders
·       Handvaardigheidsmateriaal

  Gerelateerde producten

·       Zinkspray
·       Tang

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »