Snelle verzending

Alle bestellingen op Drabordirect worden snel bij u geleverd.

Bestellingen bij Drabordirect worden binnen 5 werkdagen bij het door u opgegeven adres bezorgd. Mocht de levering toch later dan 5 werkdagen na de datum van bestelling pas bezorgd kunnen worden door Drabordirect, dan betaalt u geen bezorgkosten over uw bestelling. Dat is onze snelle levering garantie.

 *Uitgezonderd van producten die niet op voorraad zijn.

Gratis levering boven €100,-

Bestellingen waarbij er voor €100,- of meer aan producten besteld worden zullen gratis bij u geleverd worden ongeacht hoe de bestelling is samengesteld. Tevens geldt ook op de bestellingen die gratis bij u geleverd worden de snelle levering garantie.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd/levering van mijn bestelling?

Kleinere artikelen, zoals spoeltjes, een ring of staven, met een lengte tot 2 meter en gewicht tot 30 kg, worden met pakketpost (PostNL) tegen het tarief van €6,95 aan u verzonden. Producten met een groter volume en gewicht worden per koerier tegen het tarief van €45 aan u geleverd. Als producten echt een groot volume of gewicht hebben, dan zal het transport plaatsvinden met een vrachtwagen met oplegger of bakwagen. Deze levering zal gebeuren tegen een tarief van €90,-. Voordat uw bestelling per koerier of via transport geleverd zal worden, zal eerst contact met u worden opgenomen over een geschikte leverdatum.

 

Gratis levering

Bij bestellingen waarbij het bestelbedrag €100,- of groter is, zal de levering gratis bij u bezorgd worden. Dit geldt voor orders van iedere samenstelling, ieder volume en ieder gewicht. Tevens zal dit ook niet ten koste van de snelle leveringsgarantie gaan, deze krijgt u ook bij de gratis levering van ons.

 

Enkele aanvullende voorwaarden hierop:

 

  1. Indien de consument aanwezig is op de afgesproken dag en tijdstip op het overeengekomen afleveradres is het mogelijk is om volledig informatie en/of instructies te verstrekken. Dit alles is noodzakelijk voor een probleemloze aflevering. Bij een dergelijke aflevering zal het overbodig zijn dat het aangekochte product c.q. de aangekochte producten tegen additionele kosten opnieuw worden aangeboden. De additionele kosten voor herlervering zijn minimaal € 20,00.
  2. Bestelde producten worden bezorgd tot de eerste drempel. De consument is zelf verantwoordelijk voor verdere verplaatsing. Afmetingen van de producten worden vooraf aan de consument bekendgemaakt op www.drabordirect.nl. De consument dient hier zelf rekening mee te houden. Onder de eerste drempel verstaat Drabordirect de perceelsgrens, de toegangspoort dan wel de voordeur van het betreffende afleveradres mits zich deze bevindt op de begane grond. De afleverplaats kan derhalve ook een openbaar terrein betreffen, zoals een weggedeelte, trottoir of parkeervak.
  3. De afleverplaats dient bereikbaar te zijn voor de gekozen wijze van transport.

 

Afspraak leverdatum koerierzendingen

Wanneer uw producten gereed zijn voor verzending neemt onze transporteur contact met u op voor het maken van een leveringsafspraak. Heeft u besteld? Dan word het pakket automatisch bezorgd. Bent u niet thuis dan zal de chauffeur kijken naar een plek om de bestelling neer te leggen of hij komt de volgende dag terug (bij grote bestellingen word een nieuwe afspraak gemaakt tegen een kostenvergoeding i.o.v.).

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »