Snelle verzending

Alle bestellingen op Drabordirect worden snel bij u geleverd.

Bestellingen* bij Drabordirect worden binnen 5 werkdagen bij het door u opgegeven adres bezorgd. Mocht de levering toch later dan 5 werkdagen na de datum van bestelling pas bezorgd kunnen worden door Drabordirect, dan betaalt u geen bezorgkosten over uw bestelling. Dat is onze snelle levering garantie.

 * Post zendingen worden binnen 3 werkdagen, vanaf de dag na bestelling, bij u geleverd op het door u opgegeven adres.

* Uitgezonderd van producten die niet op voorraad zijn.

Gratis levering

Postzending - Drabordirect levert zendingen via de post gratis vanaf €50,- orderwaarde, ongeacht de samenstelling van de order. Dit zijn dus order met een totaalgewicht tot de 30 kg en een lengte van maximaal 1 meter. Indien u uw postzending voor 23:00 besteld kan u binnen één tot twee (1-2) werkdagen u bestelling verwachten. Dus als u maandag voor 23:00 besteld kan u het uiterlijk woensdag verwachten, en zou u maandag na 23:00 bestellen kan u het uiterlijk donderdag verwachten.

Pakketdienst PLUS - Drabordirect levert zendingen via de post gratis vanaf €75,- orderwaarde, ongeacht de samenstelling van de order. Dit zijn dus order met een totaalgewicht tot de 30 kg en een lengte boven 1 meter en tot maximaal 2 meter. Indien u uw postzending voor 23:00 besteld kan u binnen één tot twee (1-2) werkdagen u bestelling verwachten. Dus als u maandag voor 23:00 besteld kan u het uiterlijk woensdag verwachten, en zou u maandag na 23:00 bestellen kan u het uiterlijk donderdag verwachten.

Koeriersdienst - bestellingen die via de koeriersdienst waarbij het bestelbedrag €150,- of groter is, zal de levering gratis bij u bezorgd worden in Nederland. In België is koeriersdienst gratis bij een bestelbedrag vanaf €150,-. Dit geldt voor orders van iedere samenstelling, ieder volume en ieder gewicht. Tevens zal dit ook niet ten koste van de snelle leveringsgarantie gaan, deze krijgt u ook bij de gratis levering van ons.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd/levering van mijn bestelling?

Kleinere artikelen, zoals spoeltjes, een ring of staven, met een lengte tot 2 meter en gewicht tot 30 kg, worden met pakketpost (GLS/DPD) tegen het tarief van €7,95 aan u verzonden. Producten met een groter volume en gewicht worden per koerier tegen het tarief van €60,- aan u geleverd. Als producten echt een groot volume of gewicht hebben, dan zal het transport plaatsvinden met een vrachtwagen met oplegger of bakwagen. Deze levering zal gebeuren tegen een tarief van €90,-. Voordat uw bestelling per koerier of via transport geleverd zal worden, zal eerst contact met u worden opgenomen over een geschikte leverdatum.

 

Enkele aanvullende voorwaarden hierop:

 

  1. Indien de consument aanwezig is op de afgesproken dag en tijdstip op het overeengekomen afleveradres is het mogelijk is om volledig informatie en/of instructies te verstrekken. Dit alles is noodzakelijk voor een probleemloze aflevering. Bij een dergelijke aflevering zal het overbodig zijn dat het aangekochte product c.q. de aangekochte producten tegen additionele kosten opnieuw worden aangeboden. De additionele kosten voor herlervering zijn minimaal € 20,00.
  2. Bestelde producten worden bezorgd tot de eerste drempel. De consument is zelf verantwoordelijk voor verdere verplaatsing. Afmetingen van de producten worden vooraf aan de consument bekendgemaakt op www.drabordirect.nl. De consument dient hier zelf rekening mee te houden. Onder de eerste drempel verstaat Drabordirect de perceelsgrens, de toegangspoort dan wel de voordeur van het betreffende afleveradres mits zich deze bevindt op de begane grond. De afleverplaats kan derhalve ook een openbaar terrein betreffen, zoals een weggedeelte, trottoir of parkeervak.
  3. De afleverplaats dient bereikbaar te zijn voor de gekozen wijze van transport.

 

Afspraak leverdatum koerier zendingen

Wanneer uw producten gereed zijn voor verzending neemt onze transporteur contact met u op voor het maken van een leveringsafspraak. Heeft u besteld? Dan word het pakket automatisch bezorgd. Bent u niet thuis dan zal de chauffeur kijken naar een plek om de bestelling neer te leggen of hij komt de volgende dag terug (bij grote bestellingen word een nieuwe afspraak gemaakt tegen een kostenvergoeding i.o.v.).

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »