Staven op maat gemaakt naar uw wensen.

Staven op maat

Bij Drabordirect is er ook de mogelijkheid om staven op maat te laten maken zodat deze nog beter aansluiten bij uw specifieke wensen.

We kunnen in diverse soorten metaal staven op maat leveren. De mogelijke diameters zijn vanaf  Ø 2 mm tot en met Ø 15 mm, dit is wel afhankelijk van het soort metaal. De mogelijke lengtes zijn vanaf 100 mm tot en met 7200 mm. Mocht u dus een product wensen dat niet in ons standaard assortiment zit laat dit dan even aan ons weten en dan maken wij voor u een offerte op maat.

Drabordirect levert rechtstreeks van de fabrikant en met 30 jaar ervaring en een 50-tal richt- & knipmachines heeft Drabordirect ruime mogelijkheden tot het op maat maken van vele verschillende draden tegen een scherpe prijs. 

Stuur uw aanvraag naar [email protected] of vul het onderstaande formulier in en wij zullen u veelal binnen 24 uur een offerte op maat toesturen. In uw aanvraag graag het wenste materiaal, de gewenste lengte, diameter, en de gewenste hoeveelheid vermelden.

 

[powr-form-builder id=7af721e3_1548073522]

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »